День вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України

20-12-2022 Переглядів: 616

Від імені ректорату, Вченої ради та Ради ветеранів Національної академії внутрішніх справ прийміть щирі вітання з нагоди

Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС і Національної поліції України!

20 грудня ми вшановуємо тих, хто присвятив життя самовідданому служінню Закону, упродовж багатьох років стояв на варті правопорядку й безпеки громадян, на зламі епох розбудовував правоохоронну систему незалежної України, власним прикладом виявляв силу духу, доблесть і відвагу в протистоянні викликам та загрозам.

Ветеранським братерством Ви й нині утверджуєте активну життєву позицію, дбаєте про збереження кращих традицій служби та підтримуєте міліцейсько-поліцейські династії, примножуєте здобутки рідної нам Академії, зміцнюєте її авторитет.

Знання та досвід ветеранів – неоціненне надбання для гартування нової генерації поліцейських – патріотів і професіоналів, що підсилює спроможність у лиху годину дати гідну відсіч ворогу, зберегти суверенітет Батьківщини.

Цього дня ми усвідомлюємо нерозривний зв’язок поколінь і висловлюємо шану кожному, хто відповідально й сумлінно виконував почесний обов’язок Служити і Захищати. Низький уклін пам’яті тих, хто не дочекався сьогодення.

Тож, попри всі негаразди, бажаємо міцного здоров’я, сил і терпіння в наближенні нашої Перемоги. Якомога довше залишайтеся в строю, зберігайте бадьорість, оптимізм і душевний спокій.

Щира вдячність і найкращі побажання керівникам структурних підрозділів та ветеранських осередків Академії, усім, хто піклується про наших ветеранів.

Разом ми сильні! Слава Україні!

 

З глибокою повагою
ректор
генерал поліції першого рангу Володимир ЧЕРНЄЙ

20.12.2022

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X