День відкритих дверей в юридичному ліцеї

20-03-2017 Переглядів: 202

18 березня двері юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відкрилися для усіх бажаючих стати частиною великої та дружньої ліцейної сім’ї. Цього дня до начального закладу завітало більше 150 гостей з різних областей України, аби більше дізнатись про особливості навчання та умови вступу. Цього дня до заходів також долучився старший інспектор відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в місті Києві капітан поліції Дмитро Берестень.

День відкритих дверей в юридичному ліцеї

Захід розпочався в актовій залі ліцею зі знайомства гостей з керівництвом, викладачами та співробітниками. Вихованці навчального закладу підготували концертну програму, під час якої показали свої таланти та розповіли про життя юридичного ліцею.

Директор Вячеслав Коваленко спільно з фахівцем Вікторією Білоус: ознайомили гостей з історією створення, розповіли про особливості навчання, проживання та організації дозвілля ліцеїстів, умови відбору та прийому на навчання. Про порядок оформлення навчальних справ кандидатів на навчання розповів Дмитро Берестень. Під час розмови у присутніх виникало багато питань, на які вони отримали вичерпні відповіді, після чого всіх запросили оглянути матеріальну базу навчального закладу та ознайомитись із умовами навчання та проживання ліцеїстів.

День відкритих дверей в юридичному ліцеї

Так, гості оглянули спортивну та тренажерну зали, навчальні аудиторії, гуртожиток, бібліотеку, їдальню, медичну частину, спортивний майданчик та прилеглу територію.

Під час проведення заходу гості переконались у тому, що в ліцеї створені усі умови для комфортного проживання, успішного навчання, розвитку творчих та фізичних здібностей дітей.

День відкритих дверей в юридичному ліцеї

Вікторія Білоус

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X