День відкритих дверей у ННІ №3

26-03-2019 Переглядів: 3220

21 березня 2019 року ННІ № 3 Національної академії внутрішніх справ гостинно відкрив двері для всіх охочих присвятити своє життя службі в Національній поліції України чи працювати в юридичній сфері. Цього дня до навчального закладу завітало понад 350 майбутніх абітурієнтів з міста Києва, Київської, Житомирської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Черкаської, Чернігівської, Хмельницької областей

День відкритих дверей у ННІ №3

Офіційна частина заходу відбувалася у великій актовій залі, де гості переглянули відеофільм про Національну академію внутрішніх справ, отримали інформаційні буклети та мали можливість заповнити Анкету майбутнього абітурієнта.

На початку зустрічі перед присутніми виступив директор інституту доктор юридичних наук, професор Дмитро Андреєв, який розповів абітурієнтам про досягнення вишу, окреслив перспективи навчання та професійної підготовки в НАВС.

День відкритих дверей у ННІ №3

Поспілкувалися з молоддю і начальник Дарницького управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві Сергій Чернишев та командир полку поліції особливого призначення «Київ» Віталій Сатаренко. З особливостями вступної кампанії 2019 року, умовами та правилами вступу на денну форму навчання за державним замовленням і за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб аудиторію ознайомив секретар прийомної комісії академії Віталій Кравець.

День відкритих дверей у ННІ №3

Надзвичайно позитивні емоції подарував гостям творчий колектив інституту в складі Максиміліана Бразалука, Тетяни Дем’янчук, Карини Косенко, Владислава Самойленка, Микити Слободянюка.

День відкритих дверей у ННІ №3

Другу частину Дня відкритих дверей традиційно було присвячено проведенню для гостей оглядової екскурсії навчальним підрозділом.

На плацу інституту вони мали змогу ознайомились із роботою Кінологічного центру ГУНП в м. Києві, що входить до блоку кримінальної поліції. Працівники центру радо показали роботу своїх чотирилапих помічників.

День відкритих дверей у ННІ №3

Співробітники полку особливого призначення № 1 ГУНП у м. Києві продемонстрували практичні дії особового складу із затримання злочинця.

У спортивному комплексі всі із захопленням переглянули виставку зброї та спеціальних засобів, презентовану полком патрульної поліції особливого призначення «Київ» ГУНП у м. Києві.

День відкритих дверей у ННІ №3

Не менше зацікавила молодь локація, на якій було представлено криміналістичну валізу. Доцент кафедри криміналістики та судової медицини Іван Курилін ознайомив присутніх з основним призначенням цієї валізи. А охочі могли безпосередньо взяти участь у виявленні дактилоскопічних слідів людини за допомогою технічних засобів.

День відкритих дверей у ННІ №3

Гості відвідали кімнату психоемоційного розвантаження, загальну бібліотеку, гуртожиток, на базі інтерактивного полігону переглянули практичне заняття з відпрацювання теми протидії насиллю в сім’ї.

День відкритих дверей у ННІ №3

День відкритих дверей у ННІ №3

На День відкритих дверей також завітали ліцеїсти юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва НАВС. Після завершення екскурсії хлопців і дівчат запросили до кафе, де почастували гарячим чаєм зі свіжою випічкою.

День відкритих дверей у ННІ №3

Гостинність колективу та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти молоді визначитися з майбутнім фахом. А цікава і насичена програма Дня відкритих дверей дала можливість батькам та майбутнім абітурієнтам якнайповніше ознайомитися з матеріально-технічною базою ННІ № 3 як структурного підрозділу Національної академії внутрішніх справ.

ГВСРД ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X