Вітання з Днем науки!

18-05-2024 Переглядів: 367

Шановні колеги!

Від імені ректорату, Вченої та науково-методичної рад вітаю колектив Національної академії внутрішніх справ із ДНЕМ НАУКИ!

В умовах героїчного спротиву ворогові на всіх фронтах кожен з вас з піднесеним почуттям патріотизму робить вагомий внесок у якісне гартування нової генерації поліцейських та інших категорій фахівців сектору безпеки, які гідно виконують службово-бойові завдання на передовій і в тилу, у прифронтовій та прикордонних зонах і на деокупованих територіях.

Серед пріоритетів академії – розвиток фундаментальних досліджень з актуальних проблем державотворення, захисту конституційних прав і свобод людини, поліцеїстики, антикорупційного менеджменту, гендерної компетентності, правничої лінгвістики, що вкрай важливо для подальшої розбудови України як правової держави, її упевненого поступу до європейського та євроатлантичного співтовариств.

Результативною на цих напрямах є робота профільних кафедр і лабораторій, які гідним наслідуванням традицій закладу зі сторічною історією нині сприяють успішному впровадженню в правоохоронну практику вже апробованих війною прикладних розробок у галузі спеціальної та криміналістичної техніки, розслідування воєнних злочинів, судової експертології, кримінальної аналітики, кібербезпеки, вибухотехніки, тактичної меди¬цини, психофізіології, психологічної реабілітації тощо.

У відповідь на виклики сьогодення видаються монографічні праці, дисертаційні роботи та фахові журнали, патентуються винаходи та корисні моделі. Вчені академії ініціюють розробку й активно долучаються до опрацювання десятків законопроєктів в ефективній співпраці з парламентськими коміте-тами, урядовими комісіями, авторськими групами МВС і МОН України. З вдячністю сприймається допомога органам правосуддя в проведенні унікальних експертиз. Знаковими є здобутки молодих учених, потенціал яких помітно зростає: наші курсанти, слухачі й студенти щороку стають переможцями та призерами престижних всеукраїнських і міжнародних правничих конкурсів та олімпіад, отримують стипендії Президен-та, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України, Малої академії наук, Київського міського голови. Академічні юридичні клініки систематично надають правову допомогу соціально незахищеним верствам населення.

Знані в Україні й далеко за її межами наші наукові школи спрямовують зусилля на розвиток вітчизняної науки, додають авторитету МВС, НПУ і Альма-матер.

Висловлюючи щиру вдячність колективу науковців і ветеранам, бажаю всім міцного здоров’я, незламності духу й натхнення в нелегкій справі, нових здобутків з непохитною вірою в наближення нашої Перемоги!

Разом ми сильні! Слава Україні!

Разом ми сильні! Слава Україні!

З глибокою повагою
ректор
генерал поліції першого рангу                                            Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X