Вітання з Днем науки!

20-05-2023 Переглядів: 260

Шановні колеги!

Від імені ректорату і Вченої ради вітаю колектив Національної академії внутрішніх справ із Днем науки!

У той час, коли український народ героїчно протистоїть ворогові на всіх фронтах, кожен з вас робить вагомий внесок у якісну підготовку та підвищення кваліфікації нової генерації поліцейських та інших категорій фахівців сектору безпеки, які впевнено налаштовані зі зброєю в руках боронити суверенітет держави.

Серед основних завдань академії – розвиток фундаментальних досліджень з актуальних проблем захисту конституційних прав і свобод людини, поліцеїстики, антикорупційного менеджменту, що вкрай важливо для розбудови повоєнної України як правової держави, її упевненого поступу до європейського та євроатлантичного співтовариств.

Гідні високих відзнак ініціативи фахівців профільних кафедр і лабораторій, які сприяють успішному впровадженню в правоохоронну практику вже апробованих війною прикладних розробок у галузі спеціальної та криміналістичної техніки, методики розслідування воєнних злочинів, судової експертизи, кримінальної аналітики, кібербезпеки, психофізіології, вибухотехніки, тактичної медицини тощо.

У відповідь на виклики сьогодення системно видаються монографічні праці, дисертаційні роботи та фахові журнали, отримуються патенти на винаходи. Науковці академії долучаються до опрацювання десятків законопроєктів в ефективній співпраці з парламентськими комітетами, урядовими комісіями, авторськими групами МВС та МОН України.

Знаковими є здобутки молодих учених: наші курсанти, слухачі й студенти щороку стають переможцями та призерами престижних міжнародних і всеукраїнських правничих конкурсів й олімпіад, стипендіатами Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України, активно долучаються до юридичних клінік з надання правової допомоги соціально незахищеним верствам населення.

Знані в Україні й далеко за її межами наукові школи НАВС спрацьовують на зміцнення авторитету Альма-матер, чому активно сприяє плідна творча взаємодія з інституціями Національної академії наук України та міжнародними партнерами.

Висловлюючи щиру вдячність колективу науковців і ветеранам, бажаю всім міцного здоров’я, незламності духу й натхнення в нелегкій справі, нових здобутків у наближенні нашої Перемоги!

Разом ми сильні! Слава Україні!

З глибокою повагою
ректор
генерал поліції першого рангу                                            Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X