День науки на кафедрі кримінального процесу

15-04-2019 Переглядів: 825

На виконання п. 3.1 наказу НАВС від 09.04.2019 № 419 «Про організацію та проведення заходів, присвячених Дню науки», а також із метою напрацювання прикладної інформації для використання в сценарії учбового фільму НАВС щодо практичної діяльності працівників поліції методик роботи з дітьми-жертвами, свідками злочину представники кафедри кримінального процесу в межах чергового засідання наукового гуртка 12 квітня 2019 року провели тренінг зі здобувачами ступеня вищої освіти бакалавра «Особливості проведення окремих процесуальних дій щодо неповнолітніх з використанням навчально-тренувального полігону «Зелена кімната».

День науки на кафедрі кримінального процесу

До участі в заході було запрошено віце-президента Всеукраїнської фундації «Захист прав дітей» кандидата педагогічних наук Олексія Лазаренка та директора Центру сім’ї Солом’янської РДА м. Києва Валерія Савенока. Також у науковому заході взяли участь доктор психологічних наук, професор Олена Кудерміна та доктор юридичних наук, професор Юлія Чорноус. Присутні та учасники тренінгу мали змогу переконатися в перевагах технічних можливостей обладнання полігону, що надають змогу в дистанційному режимі спостерігати й здійснювати аналіз дій курсантів.

День науки на кафедрі кримінального процесу

Серед іншого, було обговорено елементи методик, релевантних методиці «Зелена кімната», що застосовують у Канаді, Голландії, Швеції та Хорватії, як-от індикатори жорсткого поводження з дітьми, а також проходження неповнолітніми корекційних програм у Центрі сім'ї.

День науки на кафедрі кримінального процесу

Курсанти взяли активну участь в обговоренні, отримавши змогу підвищити рівень теоретичних знань, набути практичні навички щодо проведення допиту із дотриманням прав та законних інтересів дитини.

День науки на кафедрі кримінального процесу

Кафедра кримінального процесу

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X