Шановні колеги!

27-06-2022 Переглядів: 231

Від імені ректорату і Вченої ради Національної академії внутрішніх справ прийміть щирі вітання з нагоди Дня Конституції України!

Цієї знаменної дати ми урочисто вшановуємо річницю непорушності базових принципів Української держави – незалежності, суверенітету і верховенства права.

У ХХІ столітті, коли воїни-герої і правоохоронці сектору безпеки вкотре змушені зі зброю в руках відчайдушно захищати рідну Батьківщину від нахабного ворожого вторгнення, ціною втрат і руйнувань з впевненістю усвідомлюємо, що наше майбутнє – у національній єдності, європейській інтеграції, особистій вірі та відповідальності кожного за долю народу.

Готуючи нову генерацію професіоналів-патріотів для системи МВС і Національної поліції, Академія в умовах воєнного стану чітко керується головними конституційними цінностями, серед яких – дотримання прав і свобод людини, повага її честі та гідності під девізом: «Безпека народу – найвищий закон!».

Тож нехай прискорення миру і взаєморозуміння в суспільстві ще активніше сприяють подальшій розбудові державності, зміцненню почуття гордості за нашу країну та її Основний Закон!

Разом ми сильні! Слава Україні!

З повагою
ректор
генерал поліції першого рангу                                        Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X