Цікаве і пізнавальне дозвілля курсантів та студентів Прикарпатського факультету

20-10-2017 Переглядів: 65

Окрім навчальних занять, курсанти та студенти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) знаходять час і на раціональне проведення дозвілля. 18 жовтня курсанти 101 навчальної групи та студенти 3 курсу Прикарпатського факультету (куратори Дзеньків В. В. та Бойчук В.М.) відвідали кінотеатр «Люм'єр», де мали можливість переглянути фільм «Сторожова застава», знятий за мотивами однойменної книги українського письменника Володимира Рутківського.

Цікаве і пізнавальне дозвілля курсантів та студентів  Прикарпатського факультету

Варто зазначити, що «Сторожова застава» - український пригодницький фільм-фентезі, знятий режисером Юрієм Ковальовим і розповідає про сучасного школяра Вітька, який через загадковий портал часу потрапляє у минуле - на тисячу років назад. Хлопчик опинився в середньовічній Київській Русі, в 1120 році, де зустрічає легендарних богатирів Добриню, Іллю та Олешка, з якими протистоїть половцям та величезному кам’яному монстру.

Бойові прийоми, фізична підготовка, уміле використання зброї – усе це демонструється у фільмі та є гарним спонуканням до розвитку фізичної підготовки і дисциплінованості під час навчання. Усвідомлюючи, як люди з власної ініціативи та бажання ідуть на жертви заради своєї країни, прокидається величезна жага до захисту нашої держави від ворогів.

Від переглянутого фільму здобувачі вищої освіти отримали максимум вражень та позитивних емоцій. Переконані, що такі заходи не тільки розширюють пізнання в галузі мистецтва, а й покращують здатність мислення і логічного фіксування висновків. Це ті якості, які дуже важливі для отримання освіти і планування професійної діяльності в майбутньому.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X