Цікава подорож до музею народної архітектури та побуту України

21-09-2015 Переглядів: 506

20 вересня курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та психологічної служби відвідали Музей народної архітектури та побуту України Пирогов.

Музей просто неба – це невеличка казка, в якій вдало переплітається минуле з сьогоденням, християнство з язичництвом та народна культура з народним побутом. Усе це утворює неповторну композицію подорожі історією, що закарбовується в пам'яті надовго.

Цікава подорож до музею народної архітектури та побуту України

Дуже цікаву екскурсію провели для наших курсантів. Вони прогулялися вуличками стародавнього села, відвідали міні-музеї, в яких представлені внутрішній інтер’єр, одяг, вишиванки, килими, тканини, кераміка, живопис, робочі інструменти, меблі, посуд, музичні інструменти тих часів, побували в церковно-парафіяльній школі, садибі священика, а також у Десятинній церкві, де і досі проводяться обряди вінчання за старовинними традиціями, що приваблює багатьох молодят.

Хочу відмітити, що це незабутнє місце для відпочинку. Тут можна забути про всі проблеми, помилуватися природою, послухати українських пісень і гру на справжніх національних інструментах. Саме в таких місцях, як музей Пирогово, зберігається непохитний дух історії, на якому формувалися українські звичаї та традиції.

Цікава подорож до музею народної архітектури та побуту України

Елеонора Маковецька
ННІПФПМГБПСНГУ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X