«Це повинен бачити світ»

10-06-2024 Переглядів: 219

5 червня до навчально-наукового інституту № 1 НАВС завітали Євген Тузов – волонтер, український громадський діяч, який забезпечував доставляння гуманітарної допомоги цивільним під час перших місяців окупації міста Маріуполя, і Володимир Нікулін – підполковник поліції, який, ризикуючи власним життям, допомагав знімальній групі Associated Press зафільмувати злочини військових РФ.

«Це повинен бачити світ»

Так було знято стрічку «20 днів у Маріуполі» – документальний фільм про облогу міста російськими військовими в лютому–березні 2022 року, знятий Мстиславом Черновим, Євгеном Малолєткою та Василисою Степаненко. Володимир Нікулін і Євген Тузов стали акторами цього фільму.

«Це повинен бачити світ»

«Це повинен бачити світ»

Гості поділилися з курсантами спогадами про роботу евакуаційних бригад, а також презентували фільм про перші місяці повномасштабного вторгнення, бомбардування будівель, катування мирного населення, масові поховання, гуманітарну катастрофу й воєнні злочини російських окупантів на Донеччині.

«Це повинен бачити світ»

Такі заходи сприяють формуванню в майбутніх правоохоронців активної громадянської позиції та патріотизму, а також збереженню пам’яті про подвиг наших Героїв!

«Це повинен бачити світ»

 

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X