Черговий випуск парамедиків

21-05-2018 Переглядів: 228

19 травня на базі навчально-тренувального відділення домедичної підготовки Київського центру «Академія поліції» Національної академії внутрішніх справ, що розташований у с. Віта-Поштова, відбулася урочиста подія – вручення випускникам свідоцтв про підвищення кваліфікації фахівців для надання домедичної допомоги.

Черговий випуск парамедиків

Черговий випуск парамедиків

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання, з 14 по 19 травня, півсотні поліцейських та рятувальників із Києва, Одеси, Маріуполя, Покровська, а також працівники інституту післядипломної освіти НАВС Тетяна Шубіна та Наталія Кравченко пройшли курс з надання домедичної допомоги за відповідною професійною програмою. Використовуючи найсучасніші манекени, вони засвоїли порядок проведення серце-легеневої реанімації (виконання масажу серця, штучної вентиляції легенів) та інші заходи з невідкладної допомоги. По завершенню навчання – продемонстрували набуті знання, склавши іспити.

Черговий випуск парамедиків

Черговий випуск парамедиків

На урочистих зборах з приводу випуску, учасників підвищення кваліфікації привітала народний депутат України, радник Президента України з гуманітарних питань Ольга Богомолець, яка підбила підсумки навчання, проаналізувала важливі моменти пройденого освітнього процесу та вручила свідоцтва.

У свою чергу слухачі подякували Ользі Богомолець, а також тренерам відділення за належну організацію освітнього процесу, доброзичливе ставлення, терплячість та самовідданість.

Тепер, як на місцях своєї служби, так і в повсякденному житті, вони можуть рятувати життя людей.

Інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X