Чергові здобутки спортсменів академії

17-09-2022 Переглядів: 429

Представники Національної академії внутрішніх справ, упевнено підкорюючи нові вершини спортивного Олімпу, засвідчують потужний фізичний потенціал й утверджують здоровий спосіб життя на змаганнях різного рівня.

Чергові здобутки спортсменів академії

Нещодавно здобувачі вищої освіти ННІ № 1 НАВС на чемпіонаті України з панкратіону та греплінгу, що проходив у м. Чернівцях, представляли збірну команду столиці. За результатами напруженого протистояння перше місце серед юніорів у ваговій категорії до 71 кг із греплінгу та панкратіону (у розділі «традішн») і третє місце (у розділі «фул») виборов курсант 1-го курсу Олександр Гуляєв.

Чергові здобутки спортсменів академії

Першокурсниця Анастасія Голінко стала чемпіонкою України серед дорослих з панкратіону в розділах «традішн» і «фул», а також посіла друге місце з греплінгу у ваговій категорії до 58 кг.

Чергові здобутки спортсменів академії

У м. Фуншалі (Португалія) на міжнародних змаганнях з плавання на відкритій воді серії «Oceanman», участь у яких взяли понад 600 спортсменів з 29-ти країн світу, доцент кафедри спеціальної фізичної підготовки НАВС старший лейтенант поліції Наталія Худякова посіла друге місце на дистанції 5 км серед жінок своєї вікової групи.

Чергові здобутки спортсменів академії

Пишаємося досягненнями наших спортсменів, зичимо їм сил і наснаги для подальших звершень!

Кафедра спеціальної фізичної підготовки НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X