Благоустрій до поминальних днів

17-04-2018 Переглядів: 171

Закінчились в Україні великодні свята, а це означає, що вже у найближчі вихідні дні люди прямуватимуть на кладовища, щоб відвідати місця поховання своїх рідних і близьких. Напередодні ж зазвичай наводять лад та висаджують квіти, адже місце, де знайшли вічний спокій дорогі серцю люди, має бути доглянутим.

Благоустрій до поминальних днів

Напередодні до Національної академії внутрішніх справ звернулися адміністрації київських кладовищ з проханням про допомогу в облаштуванні благоустрою, адже наявному персоналу фізично важко впоратися самостійно з великими територіями.

Звісно вихованці різних структурних підрозділів НАВС відгукнулися та приєдналися до наведення поряду. Так представники ННІ №1 долучились до прибирань на Солом’янському та Міському кладовищах – було прибрано тогорічне листя та трава, підметено доріжки між дільницями, а також зроблено ще багато корисної роботи.

Благоустрій до поминальних днів

В той же час курсанти ННІ №2 прибирали на центральній алеї Лісового кладовища та на території, де поховані загиблі захисники України, чим і проявили повагу до їхнього подвигу.

Перемінний особовий склад ННІ №3 також долучився до приведення у належний санітарний стан місць поховання: курсанти другого курсу працювали на Дарницькому кладовищі, а першокурсники – наводили лад на території Бортничанського кладовища.

Благоустрій до поминальних днів

Участь у даних заходах не залишила байдужими оточуючих громадян, які під час прибирання підходили до курсантів, дякували їм за цей чудовий та людяний вчинок і приєднувались до них. Тож, приїхавши на цвинтар пом’янути своїх родичів, українці йтимуть прибраною територією.

Відділення комунікації за інформацією ННІ №1, ННІ №2, ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X