Бінарне заняття з юридичного документознавства

05-06-2019 Переглядів: 339

Цього тижня старший викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Володимир Яслик спільно зі старшим судовим експертом сектору почеркознавчих досліджень, технічного дослідження документів та обліку відділу криміналістичних видів досліджень Івано-Франківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України Вадимом Іванюком провели бінарне заняття з навчальної дисципліни «Юридичне документознавство» на тему «Техніка створення кримінальних процесуальних документів».

Бінарне заняття з юридичного документознавства

На занятті практичний працівник розповів про особливості дослідження реквізитів документів, матеріалів, друкарських форм та інших засобів виготовлення документів, а також акцентував увагу здобувачів вищої освіти на випадках, які є типовими в практичній діяльності слідчого.

Бінарне заняття з юридичного документознавства

Вадим Іванюк проаналізував методики виявлення підроблених підписів і почерку загалом, зауважив про важливість співпраці слідчого з працівниками-експертами, оскільки ефективність розслідування залежить від результатів експертизи, оформлених у висновку експерта, який за необхідності додають до матеріалів справи. Наприкінці заняття здобувачі вищої освіти мали змогу поставити запитання, які стосувалися долучення висновків експерта до матеріалів провадження.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X