Бінарне заняття з англійської мови за тематикою діяльності слідчого

08-04-2019 Переглядів: 1850

Бінарні заняття як ефективний і мотиваційний вид навчальної діяльності активно застосовують викладачі кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ. Такий вид роботи дає змогу актуалізувати міжпредметні зв’язки, сформувати додаткове дидактичне середовище для опанування навичок іноземного професійного дискурсу.

Бінарне заняття з англійської мови за тематикою діяльності слідчого

Цього разу на заняття з іноземної мови з курсантами 301 навчальної групи завітав слідчий СВ Івано-Франківського ВП Юрій Іванків, який успішно застосовує на практиці теоретичні знання, здобуті в стінах нашого навчального закладу.

Тема заняття була цікавою та корисною для всіх присутніх, оскільки розглядали методику опитування свідків. Важливо, що курсанти добре обізнані з теоретичними аспектами цієї проблематики, а тому виявили неабияку зацікавленість, зокрема, щодо порівняльної роботи працівників слідчих підрозділів у нашій державі та за кордоном.

Особливу увагу було приділено значенню юридичної термінології в різних системах права, психологічним особливостям спілкування зі свідками тощо. У процесі спілкування англійською мовою, звичайно, виникало чимало труднощів, але варто пам’ятати відомий вислів «Не помиляється той, хто нічого не робить».

Заняття видалося цікавим і різноаспектним з позиції дидактики. А отже, курсанти очікують на подальші продуктивні зустрічі з досвідченими практичними працівниками поліції.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X