Бінарне заняття англійською мовою у криміналістичному полігоні «Нарколабораторія»

08-04-2019 Переглядів: 1963

Наука невпинно прямує вперед, відкриваючи для її здобувачів нові перспективи та горизонти. На рівні освітніх закладів відбувається вдосконалення тактики та методики викладання, здійснюється пошук нових способів, щоб викладач міг зробити своє заняття більш доступним, цікавим, пізнавальним.

Наркоманія становить глобальну проблему світового, міжнародного характеру. Нестандартними для теорії є бінарні заняття англійською мовою.

8 квітня 2019 року завідувач кафедри кримінального права полковник поліції Андрій Савченко та старший викладач цієї ж кафедри Наталія Симоненко провели для студентів 303 групи практичне бінарне заняття за темою «Злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів» англійською мовою.

Бінарне заняття англійською мовою у криміналістичному полігоні «Нарколабораторія»

Увагу аудиторії було зосереджено на ключових поняттях теми: видах діяльності з культивування рослин, включених до Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів; розробленні, виробництві, виготовленні, зберіганні, перевезенні, пересиланні, придбанні, реалізації (відпуску), ввезенні на територію України, вивезенні з території України, транзиті територією України, використанні, знищенні зазначених засобів і речовин.

Наприкінці практичного бінарного заняття викладачі підбили підсумки заняття, надали відповіді на запитання студентів. Проведене бінарне заняття стало одним із кроків на шляху впровадження нестандартних форм та методів роботи зі слухацькою аудиторією.

Бінарне заняття англійською мовою у криміналістичному полігоні «Нарколабораторія»

Кафедра кримінального права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X