База даних «Електронний репозитарій Національної академії внутрішніх справ»

02-03-2018 Переглядів: 1060

Колектив Національної академії розробив електронний репозитарій вишу. До складу творчої групи, яка працювала над його створенням, увійшли проректор, д.ю.н. Сергій Чернявський, головний науковий співробітник відділу організації науково-дослідної роботи, д.ю.н. Юрій Орлов, провідний науковий співробітник групи з питань інтелектуальної власності ВОНДР Тамара Швець, науковий співробітник групи з питань інтелектуальної власності ВОНДР Дар’я Горбенко, начальник відділу комп’ютерного та програмного забезпечення Олег Буренко, директор загальноакадемічної бібліотеки Наталія Косенкова та провідний фахівець відділення впровадження інформаційних технологій ВКПЗ Костянтин Ключник.

База даних «Електронний репозитарій Національної академії внутрішніх справ»

База даних призначена для систематизації, зберігання та оприлюднення творів, підготовлених в навчальному закладі та складається з рубрик, систематизованих за галузями наукових знань відповідно до УДК, науковими спеціальностями, видом творів, прізвищами авторів, підрозділами академії, місцем створення твору та роком видання, а також поділяється на розділи за направленнями: «Дисертації та автореферати»; «Інші наукові та науково-популярні видання»; «Матеріали наукових заходів»; «Об'єкти інтелектуальної власності»; «Періодичні наукові видання НАВС»; «Праці вчених кафедр і лабораторій».

Репозитарій Національної академії внутрішніх справ відповідає міжнародним стандартам та виконує функції забезпечення архівування та довготривалого зберігання на Інтернет-порталі академії творів в цифровому форматі, систематизації творів з урахуванням чинних бібліографічних стандартів, а також надання можливості дистанційного відкритого доступу до творів.

Електронний репозитарій створений для використання науково-педагогічними працівниками, курсантами, студентами та слухачами, усіма зацікавленими особами.

Авторські права на репозитарій захищенні свідоцтвом про реєстрацію авторського права на твір № 76369

Група з питань інтелектуальної власності

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X