АРМА затвердило Настанови з управління арештованим майном

08-04-2019 Переглядів: 1699

Агентство розшуку та менеджменту активів затвердило методичні рекомендації «Настанови з управління арештованим майном», складені за результатами року практичної роботи у сфері управління майном, арештованим у кримінальних провадженнях.

АРМА затвердило Настанови  з управління арештованим майном

Настанови є систематизованим викладом правових норм в Україні та іноземних юрисдикціях у сфері управління майном, на яке накладено арешт у кримінальному провадженні, а також практики їх застосування компетентними державними органами. Зокрема, матеріал охоплює виклад ключових положень законодавства, якими регульовано питання управління арештованим майном, тлумачення їх застосування в законодавстві, систематизований огляд поточної судової практики українських судів із застосування тих чи інших положень законодавства, огляд відповідного нормативного регулювання в іноземних юрисдикціях.

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, зазначає, що Настанови можуть бути використані в освітньому процесі закладів вищої освіти за програмами навчальних дисциплін для підготовки фахівців за ступенями вищої освіти. До того ж, видання може бути корисним для науковців, з огляду на новизну інституту управління арештованим в кримінальних провадженнях майном.

Повний текст Настанов доступний за посиланням.

Відділ організації наукової діяльності та захисту прав інтелектуальної власності

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X