Актуальні питання стратегічного розвитку України

05-04-2019 Переглядів: 1494

У переддень створення НАТО на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ відбулося засідання курсантсько-студентського круглого столу «Актуальність внесених змін до Конституції України в частині стратегічного розвитку держави», організоване професором кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Світланою Мельничук.

Актуальні питання стратегічного розвитку України

Під час заходу відбулося обговорення питань, пов’язаних із внесенням змін до Конституції України щодо стратегічного напряму розвитку держави – незворотності європейського та євроатлантичного курсу України. Доповідачі ознайомили учасників з історією та цікавими фактами не лише функціонування Європейського Союзу, Північноатлантичного альянсу, а і їх співпраці з Україною.

Актуальні питання стратегічного розвитку України

Жваву дискусію викликала доповідь про операції та місії НАТО й участь у них України, адже наша країна єдина серед держав-партнерів НАТО брала участь у всіх основних операціях і місіях Альянсу.

Не менш цікавим було обговорення важливості євроінтеграційних процесів, що є рушійною силою реформ, зокрема діяльності правоохоронних органів. Під впливом реформаційних заходів відбувається впровадження у діяльність Національної поліції нових стандартів, в основі яких права і свободи людини та громадянина, гендерна рівність тощо.

Під час обговорення доповідей здобувачі отримали додаткові знання про важливі аспекти державотворення в Україні, необхідні для підвищення їх фахової компетентності.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X