Актуальні питання налагодження якісної співпраці між Україною та Європолом

22-06-2018 Переглядів: 202

22 червня в Національній академії внутрішніх справ відбулась міжвідомча нарада «Актуальні проблеми практичної реалізації Угоди про оперативне та стратегічне співробітництво між Україною та Європолом в діяльності правоохоронних органів».

Актуальні питання налагодження якісної співпраці  між Україною та Європолом

Головною метою даного заходу є вироблення та узгодження позиції задля розв’язання проблем у рамках налагодження обміну інформацією.

До заходу долучились представники апарату РНБО, ГПУ, НПУ, СБУ, МВС, ДФС, ДСФМ, ДПС, Державного антикорупційного бюро України, Служби зовнішньої розвідки, Національної академії Служби безпеки України, Інституту служби зовнішньої розвідки, а також Міжвідомчого науково-дослідного центру з проблем боротьби з організованою злочинністю при Раді національної безпеки і оборони України.

«Практична реалізація передбачає саме обмін інформацією і всім відомо, що для виконання цієї угоди був створений Національний контактний пункт. Але сьогодні актуальність нашого зібрання полягає в необхідності вироблення єдиного механізму міжвідомчої взаємодії, обговорення можливостей та шляхів поширення інформації між Європолом та Україною» - зазначив у своєму вступному слові керівник МНДЦ з проблем боротьби з організованою злочинністю при РНБО Максим Гребенюк.

Актуальні питання налагодження якісної співпраці  між Україною та Європолом

Під час заходу фахівці висловлювали свої думки щодо нагальних проблем співробітництва з Європолом у контексті реформування правоохоронних органів України, сучасного стану та перспектив впровадження моделі Європолу в інформаційно-аналітичну роботу правоохоронних органів України, організаційно-правових аспектів удосконалення та заходи посилення міжвідомчої взаємодії, тощо.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X