Активна профорієнтаційна робота

15-12-2017 Переглядів: 121

Профорієнтаційна діяльність у навчально-науковому інституті № 2 – це шляхетна справа, яка захопила не тільки курсантів, але й представників постійного особового складу. У той час як майбутні криміналісти продовжують акцію «Відвідай рідну школу», члени науково-дослідної лабораторії з проблем експертно-криміналістичного забезпечення організували незабутній захід для школярів.

Активна профорієнтаційна робота

Випускники школи-ліцею № 3 міста Вишневе прибули до Національної академії внутрішніх справ з метою відкрити для себе один з провідних вищих навчальних закладів України правоохоронного спрямування. Представники науково-дослідної лабораторії з проблем експертно-криміналістичного забезпечення ННІ № 2 доклали максимум зусиль аби відвідувачі в повній мірі оцінили величність будівлі честі, гідності та справедливості.

 

Активна профорієнтаційна робота

Гості мали змогу спостерігати експонати у Музеї МВС України, а також здійснити захоплюючу подорож усіма факультетами академії за переглядом фільму.

 

Активна профорієнтаційна робота

По завершенню перед майбутніми абітурієнтами виступив відповідальний секретар приймальної комісії, підполковник поліції Віталій Кравець, який повідомив про умови вступу та надав кілька порад у виборі справи життя.

 

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X