Активісти академії долучилися до засідання Спілки Рад молодих вчених

16-03-2023 Переглядів: 760

14 березня відбулося засідання Спілки Рад молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України, присвячене обговоренню перспектив розвитку цієї авторитетної громадської організації та шляхів підвищення ефективності її діяльності в умовах воєнного стану.

З вітальним словом до учасників засідання звернувся Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, який акцентував на значущості науки в умовах сьогодення та ролі молоді в її прогресивному поступі. Міністр відзначив активну позицію академії щодо підтримки молодих учених, передусім у реалізації міжвузівських проєктів.

Активісти академії долучилися  до засідання Спілки Рад молодих вчених photo 1

Олеся Ващук, голова Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України, закликала учасників спрямувати зусилля на вирішення актуальних питань, пов’язаних із необхідністю стимулювати молодіжний науковий рух в умовах війни та протистояння загрозам, які щодня постають перед освітньою та науковою галузями.

Активісти академії долучилися  до засідання Спілки Рад молодих вчених photo 2

Активісти академії долучилися  до засідання Спілки Рад молодих вчених photo 3

Від Національної академії внутрішніх справ участь у зібранні взяли куратори та представники Ради молодих учених: підполковник поліції Олександр Калиновський, заступник начальника відділу організації наукової діяльності та захисту прав інтелектуальної власності; лейтенант поліції Богдан Кирдан, доцент кафедри цивільно-правових дисциплін; старший лейтенант поліції Юлія Васюта, ад’юнкт кафедри криміналістики та судової медицини, і члени наукових товариств навчальних підрозділів.

Активісти академії долучилися  до засідання Спілки Рад молодих вчених photo 4

Плідна дискусія, що розгорнулася під час зустрічі, укотре засвідчила необхідність реального забезпечення інституційної спроможності Рад молодих вчених, розширення їхніх повноважень, нормативного врегулювання та законодавчого закріплення статусу. За підсумками заходу напрацьовано конкретні кроки вирішення проблемних питань і вдосконалення організаційного забезпечення роботи молодих науковців в академії.

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X