Актуальні проблеми криміналістики та судової експертології на сучасному етапі розвитку України

15-04-2019 Переглядів: 186

Саме за такою назвою 11 квітня в ННІ № 2 Національної академії внутрішніх справ відбулася підсумкова науково-теоретична конференція здобувачів вищої освіти. Науковий захід об’єднав понад 160 здобувачів вищої освіти не лише з академії, а й інших закладів вищої освіти України, зацікавлених у дослідженні актуальних питань сучасної юридичної науки.

Актуальні проблеми криміналістики та судової експертології на сучасному етапі розвитку України

Пленарне засідання розпочалося вступним словом директора інституту кандидата юридичних наук, доцента підполковника поліції Андрія Саковського, який привітав усіх учасників із початком наукового заходу й наголосив на актуальності теми конференції.

Актуальні проблеми криміналістики та судової експертології на сучасному етапі розвитку України

На конференції були присутні заступник завідувача лабораторії навчальної та наукової роботи ДНДЕКЦ МВС України кандидат юридичних наук, доцент Світлана Косенко; завідувач кафедри криміналістики та судової медицини НАВС кандидат юридичних наук, доцент полковник поліції Артем Самодін та професор кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України полковник поліції Віктор Василинчук.

Модератором конференції виступив заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи кандидат юридичних наук, доцент підполковник поліції Євген Білозьоров. Після виступів запрошених гостей до обговорення актуальних питань експертно-криміналістичного забезпечення долучилися здобувачі вищої освіти інституту. У їхніх доповідях було вдало поєднано як теоретичні, так і практичні питання експертно-криміналістичної діяльності на досудовій стадії кримінального провадження.

Після завершення офіційної частини учасники продовжили засідання конференції в секційних аудиторіях з експертно-криміналістичного забезпечення досудового розслідування, загальноправових дисциплін, галузево-правових дисциплін та іноземних мов.

На окрему увагу заслуговує робота працівників бібліотеки інституту, які цього дня організували виставку навчально-наукової літератури за тематикою конференції.

Вважаємо за необхідне висловити щиру вдячність учасникам і гостям наукового заходу та побажати їм успіхів і натхнення для подальших наукових здобутків.

ННІ №2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X