8 березня – Міжнародний день прав жінок і миру!

08-03-2023 Переглядів: 296

Від імені ректорату та Вченої ради Національної академії внутрішніх справ прийміть щирі вітання з нагоди
Міжнародного дня прав жінок і миру!

Цього дня ми вшановуємо жінок – українських захисниць, які відважно та безстрашно боронять Батьківщину від ворожої навали.

Обравши шлях відданого служіння суспільству, Ви щоденними звершеннями засвідчуєте багатогранність феномену сильної жінки, що здатна опановувати різні професії, підкорювати вершини науки, культури, спорту, обіймати керівні посади в політикумі, міжнародних і правозахисних інституціях, секторі безпеки й оборони, спрямовувати вектор поступу держави до світових стандартів якості життя та утвердження демократичних цінностей рівності та свободи.

Українські жінки справді унікальні: вони перші в лавах добровольців, правоохоронців, рятувальників і волонтерів, невтомно відстоюють незалежність і суверенність України, із синьо-жовтими стягами та зі зброєю в руках відчайдушно тримають бій, під обстрілами й завалами допомагають пораненим, шукають прихисток нужденним, крок за кроком наближаючи нашу Перемогу!

В академії жінки і дівчата завжди демонструють гідний приклад виконання обов’язку, підтверджують вірність покликанню, згуртовують колектив, виявляють конструктив і креативність, додають наснаги й віри, надихають цілеспрямованістю та нескореністю.

Тож бажаю вам міцного здоров’я, безперешкодного втілення амбітних задумів, широких можливостей для особистісної самореалізації та незламної сили духу! Дякуємо за те, що виборюєте мир і майбутнє славного й вільного українського народу!

З повагою
ректор
генерал поліції першого рангу                                            Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X