Українська мова в українському суспільстві

12-10-2017 Переглядів: 114

Під такою назвою, 11 жовтня, у ННІ № 1 проведено науковий семінар, у якому взяли участь науково-педагогічні представники кафедри юридичного документознавства та 35 здобувачів вищої освіти з навчально-наукових інститутів академії.

Українська мова в українському суспільстві

Яскраве враження справили зовсім молоді науковці – курсанти та студенти першого й другого курсів, зокрема, 16 курсантів, які навчаються  у відділі спеціальної фізичної підготовки (с. Віта Поштова). Значна кількість тем була присвячена проблемам мовної ситуації у сучасному політикумі та у суспільстві після Революції Гідності. Жваві дискусії викликало обговорення важливості свідомого використання людиною правильної української мови, рівень допустимості двомовності та суржику в особистому повсякденному спілкуванні.

Українська мова в українському суспільстві

У свою чергу, дехто із постійних учасників наукового семінару спробував себе у новій ролі, так курсант 4 курсу ННІ №1 Ірина Кундельська увійшла до організаційного комітету та була ведучою семінару. Тоді як Станіслав Бакалінський та Неллі Симак продемонстрували високий рівень дослідницької майстерності та були прикладом молодим науковцям.

Українська мова в українському суспільстві

Українська мова в українському суспільстві

Зважаючи на рівень зацікавленості здобувачів вищої освіти у наукових заходах, присвячених українській мові в українському суспільстві, кафедра юридичного документознавства продовжуватиме організацію наукових заходів різного формату і надалі.

.

Кафедра юридичного документознавства ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X