Дружня зустріч

12-09-2017 Переглядів: 54

12 вересня керівництво Національної академії на чолі з ректором Володимиром Чернєєм зустрілося зі студентами-першокурсниками, які здобувають освіту за напрямом «Судова експертиза». У зібранні також взяли участь керівники основних підрозділів інституту.

Дружня зустріч

На початку дружньої зустрічі Володимир Васильович коротко ознайомив з історією і здобутками закладу освіти і зазначив, що це перший набір студентів з даної спеціалізації в історії вишу. Також Володимир Васильович зупинився на актуальності професії судового експерта, особливостями підготовки. Предметом обговорення були і нагальні питання, що стосувалися навчального та виховного процесів, подальшого працевлаштування, побуту та відпочинку тощо. Загалом можна відмітити, що розмова вийшла досить конструктивна та відверта.

Дружня зустріч

Такі зустрічі надзвичайно ефективні та необхідні для кожної зі сторін. За словами ректора вони вкрай важливі, щоб постійно тримати руку на пульсі життєдіяльності навчального закладу. Користуючись нагодою, Володимир Васильович подякував за порозуміння і побажав успіхів у навчанні.

Дружня зустріч

По закінченні зібрання студенти відвідали Музей МВС України, що розташований на території академії, та ознайомилися з історією і діяльністю основних підрозділів правоохоронного відомства.

Людмила Зеленко

 

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X