365 днів незламності

24-02-2023 Переглядів: 645

Шановні колеги!

24 лютого минає рік відчайдушного спротиву ворожій навалі. Цього страшного дня в кожну оселю, у кожну українську родину ввірвалися зло, а з ним – біль, сльози, втрати й розруха… Водночас біда згуртувала та мобілізувала, додала відваги, навчила за жодних обставин не втрачати людяність, віру у власні сили й незламність наших воїнів – захисників і захисниць, що під цілодобовими ворожими обстрілами, атаками і штурмами боронять свободу Батьківщини, знищують підступні диверсійно-розвідувальні групи.

Це війна не лише за національну ідею, суверенність і демократичні цінності, це нещадна битва за історичну справедливість і демократичне майбутнє для нинішнього та прийдешніх поколінь.

І кожен світанок, коли українські військові, поліцейські, рятувальники, волонтери й мирні громадяни мужньо тримають ворожий удар, – це шанс вижити, навчатися і працювати, аби вистояти, не скоритися лютому агресору, а героїчно боротися і перемогти.

Трагічні місяці війни й випробувань змінили наші цінності, трансформувався і цивілізований світ, для якого Україна стала символом нескореності. Безпрецедентно високим нині є рівень довіри населення до правоохоронного відомства. З перших днів російського наступу особовий склад поліції, зокрема й академії, гідно несе службу в столиці та всіх регіонах держави, продовжуючи забезпечувати правопорядок і безпеку громадян у прифронтовій зоні й на деокупованих територіях.

Доземний уклін і вічна пам’ять полеглим бійцям, які віддали життя за незалежність Батьківщини.

Слава кожному, хто воює за нашу державу, хто, не шкодуючи сил і здоров’я, без відпочинку працює на благо України, крок за кроком наближаючи довгождану Перемогу!

І нам не забракне рішучості, щоб зупинити й відкинути ворога, повернути те, що належить українському народу!

Слава Україні!

З повагою
ректор
генерал поліції першого рангу                                            Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X