20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20-02-2023 Переглядів: 301

Шановні колеги, дорогі друзі!

Дев’ять років минуло відтоді, коли на Майдані Незалежності пролилася кров, трагічно загинули відважні Герої, імена й обличчя яких назавжди викарбувалися в літописі новітньої історії незалежної Української держави гіркою сторінкою болю і непоправних втрат. Вони вже тоді віддали життя за перемогу справедливості в протистоянні підступним спробам упокорити незламний дух свободи.

Цього дня ми вшановуємо подвиг учасників Революції Гідності, увічнюючи людську й національну самовідданість, глибокий патріотизм громадян, які докорінно змінили перебіг історії, захищаючи демократичні цінності та безповоротний європейський вибір України. Тоді їм вдалося збурити весь світ на підтримку нашого народу, і нині приклад їхньої звитяги надихає захисників Батьківщини на відчайдушний спротив нахабним зазіханням лютого ворога і готовність до вирішального наступу.

Сповідуючи ідеали гідності та свободи, крізь роки й покоління ми повсюдно – від хутора й села до столиці та в діаспорі – вшановуємо Небесну Сотню – тих, хто поліг за наше вільне майбутнє. Адже герої не вмирають, доки пам’ять про них живе в наших серцях!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою
ректор
генерал поліції першого рангу                                            Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X