15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15-02-2023 Переглядів: 367

Шановні колеги!

Цього дня в нашій країні вшановують пам’ятну дату: 34 роки тому війська колишнього Радянського Союзу було виведено з Афганістану. Кривава війна була трагедією для сотень тисяч людей – мирного населення, військовослужбовців і тих, хто очікував на повернення додому синів, чоловіків, батьків, друзів...

Ми вклоняємося мужності й патріотизму наших співвітчизників, стійкості духу та відданості Присязі, схиляємо голови в пам’ять про полеглих воїнів, яким не судилося знову побачити рідну землю або які відійшли у вічність після численних травм і поранень.

Нині воїни-афганці й учасники воєн у гарячих точках інших держав передають бойовий досвід молодому поколінню захисників Батьківщини, які в запеклому протистоянні ворогові по всій лінії фронту самозречено відстоюють незалежність і територіальну цілісність держави. У рішучому спротиві підступному «сусідові» вірні сини і доньки України – незламні військовики ЗСУ, Національної гвардії, Сил територіальної оборони, поліцейські, рятувальники, а також добровольці й волонтери – дають гідну відсіч загарбникові, сповна відчувають особисту відповідальність за долю прийдешніх поколінь, усвідомлюючи справжню ціну війни і миру.

Тож щиро зичимо всім, хто почесно виконував і виконує громадянський обов’язок та є гідним прикладом військової доблесті, міцного здоров’я, довголіття, земних щедрот, Божої благодаті й віри в нашу Перемогу!

З повагою і вдячністю
ректор
генерал поліції першого рангу                                            Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X