Академія інформує

Фільтр новин:

19-07-2024 Строка
Автошкола для осіб з інвалідністю на базі НАВС продовжує набір на навчання Фото

Уже понад рік на одній з локацій Національної академії внутрішніх справ функціонує автошкола для осіб з інвалідністю в межах реалізації флагманського проєкту МВС за загальнодержавною ініціативою Першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів».

19-07-2024 Строка
Курсантка академії – призерка Всеукраїнського поетичного конкурсу Фото

Попри виклики воєнного стану, молодь академії активно долучається до різнопланових заходів, зокрема творчого спрямування. Серед них – курсантка 2-го курсу навчально-наукового інституту № 3 рядовий поліції Марія Гончар, яка стала призеркою Всеукраїнського поетичного конкурсу «Білий голуб – 2024: натхнення в час випробувань».

19-07-2024 Строка
Курсанти академії взяли участь у Всеукраїнському молодіжному форумі Фото

Курсанти навчально-наукового інституту № 3 Національної академії внутрішніх справ капрали поліції Дар’я Войцеховська та Ілля Лихотоп взяли участь у Всеукраїнському молодіжному форумі «Державотворець: молодь у відновленні держави», який днями відбувся в місті Києві.

15-07-2024 Строка
СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ! Фото

15 липня 2024 року виповнилось би 76 років відомому національному діячу, знаному вченому й педагогу, талановитому управлінцю, генерал-полковнику, ректору Національної академії внутрішніх справ (1994–2005) Ярославу Юрійовичу КОНДРАТЬЄВУ.

15-07-2024 Строка
Вітаємо з Днем українських миротворців! Фото

15 липня на державному рівні вшановують мужність і звитягу, вірність Присязі учасників миротворчих операцій.

10-07-2024 Строка
Курсанти академії відвідали Літню школу молодого науковця МВС Фото

Голови наукових товариств ННІ № 1 і 2 НАВС, учасниці юридичних клінік академії капрал поліції Карина Михайлицька та рядовий поліції Софія Пендюра взяли участь у Літній школі молодого науковця МВС «Наука в часи війни: інструменти та можливості».

08-07-2024 Строка
Стартував навчальний курс з підготовки психологів  для роботи з дітьми, що постраждали від воєнних дій Фото

Відповідно до Плану дій Ради Європи для України «Стійкість, відновлення та відбудова», 4 липня делегація фахівців Національної академії внутрішніх справ на чолі з ректором генералом поліції першого рангу Володимиром Чернєєм взяла участь в офіційному відкритті навчального онлайн курсу «Специфіка роботи психолога соціальної сфери з дітьми, які мають психологічні труднощі, пов’язані з війною».

08-07-2024 Строка
Правозахисниці під час війни: виклики та досягнення Фото

Адʼюнкти академії Вікторія Гальченко та Євгенія Мурзо взяли участь у V Всеукраїнському форумі юристок до 140-річчя українського жіночого руху, який проходив у м. Львові. Захід зібрав понад 150 правниць з усієї країни для обговорення викликів, що постають перед жінками у сфері юридичної діяльності.

08-07-2024 Строка
Заслухано результати наукової роботи аспірантів академії Фото

4 липня відбулася робоча зустріч під головуванням ректора генерала поліції першого рангу Володимира Чернєя з аспірантами денної форми навчання за участю провідних науковців академії.

05-07-2024 Строка
Актуальні питання криміналістики та судової експертизи  в умовах воєнного стану Фото

За такою назвою 3 липня в академії відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція. До участі в заході долучилися представники органів законодавчої, виконавчої та судової влади, правоохоронних структур, судово-експертних установ, закладів освіти й дослідних інститутів сектору безпеки та оборони.

CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X