2014 рік

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Філософія права»

Свідоцтво № 53374

Зареєстровано 29.01.2014

Автори – - Гвоздік О.І., Павлишин О.В., Костицький М.В., Кушакова- Костицька Н.В., Бандура О. О., Чміль Б.Ф., Фрейман Г.О., Симон Ю.С., Цапко О.М., Івченко Ю.В., Шевчук Р.М., Максименко О.В., Шумейко О. В., Дубчак Л.М., Корабльова В.М., Вільхова Л.Є.

Навчальний посібник містить навчальні, методичні та мультимедійні матеріали, розкриває зміст курсу філософії права та може використовуватися при проведені лекційних, семінарських і практичних занять зі студентами та слухачами ННІ академії, а також під час їх самостійної підготовки

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Англійська мова для працівників ОВС»

Свідоцтво № 53375

Зареєстровано 29.01.2014

Автори – Біценко Т.О. Василенко О.В., Виноградова І.В., Голік А.В., Гончаренко Н.І., Гребінь-Крушельницька Н.Ю., Римарчук О.А., Саффіуліна Л.М., Скрипник Л.М., Степаненко О.І., Линдін С.С., Компанець С.Г.

Навчальний посібник призначений для працівників системи ОВС, а також для вивчення окремих тем студентами юридичних факультетів. Посібник розрахований на комплексне оволодіння курсантами та слухачами англійською мовою.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Використання малокаліберного пістолета Марголіна під час навчально-тренувальних та спортивних стрільб»

Свідоцтво № 53761

Зареєстровано 18.02.2014

Автори – Дідковський В.А., Озірський А.І., Мазур І.М., Арсененко О.А., Гедз Д.С.

Цей навчально-методичний комплекс є посібником для слухачів та курсантів, які вивчають дисципліну «Вогнева підготовка». Посібник може зацікавити і тих осіб, які не вивчають курс вогневої підготовки, але цікавляться військовими науками і намагаються поглибити свої знання в цій галузі, або в майбутньому бажають оволодіти навичками стрільби з пістолета Марголіна.

Програмний продукт «Мультимедійний підручник «Французька мова для правоохоронців»

Свідоцтво № 55792

Зареєстровано 28.07.2014

Автори – Шемякіна Н.В., Колентєєв В.М.

Навчальний посібник призначений для працівників системи ОВС, а також для вивчення окремих тем студентами юридичних факультетів. Посібник розрахований на комплексне оволодіння курсантами та слухачами французькою мовою.

Програмний продукт «Навчальний посібник «Адміністративний процес»

Свідоцтво № 57393

Зареєстровано 25.11.2014

Автори – Кузьменко О.В.,Співак М.В.,Плугатир М.В., Пастух І.Д.,Колентєєв В.М.

Навчальний посібник містить навчальні, методичні та мультимедійні матеріали, розкриває зміст курсу адміністративного процесу та може використовуватися при проведені лекційних, семінарських і практичних занять зі студентами та слухачами ННІ академії, а також під час їх самостійної підготовки

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Митне право»

Свідоцтво № 57394

Зареєстровано 25.11.2014

Автори – Кузьменко О.В., Співак М.В., Плугатир М.В., Пастух І.Д., Колентєєв В.М.

Навчальний посібник «Митне право» ґрунтується на сучасному законодавстві, відображає новий етап становлення митного законодавства та державної митної справи в Україні. Його зміст структурно відображає логіку та порядок функціонування державної митної справи в Україні, в ньому визначаються: поняття, предмет та метод митного права, його місце у правовій системі України, основи державної митної політики та митної справи, їх пріоритети, специфіка, основні принципи митного регулювання

CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X