2013 рік

Свідоцтво № 47515 Науковий твір «Методика розслідування шахрайств, учинених способом фінансової піраміди»

Зареєстровано: 29.01.2013

Автори – Чернявський С.С., Татаров О.Ю., Князєв С.М., Юсупов В.В., Вознюк А.А., Мірковець Д.М., Цюприк І.В.

Запропонована методика ґрунтується на поглибленому дослідженні кількісних та якісних характеристик відповідних злочинів, розслідуванні шахрайств, учинених способом фінансової піраміди.

Свідоцтво № 47516 Науковий твір «Методика розкриття та розслідування злочинів, пов’язаних з розповсюдженням у мережі Інтернет порнографічних предметів і творів, що пропагують культ насильства та жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію»

Зареєстровано: 29.01.2013

Автори – Стрільців О.М., Чернявський С.С., Школьний В.Б., Савченко А.В., Вознюк А.А., Кухаренко С.В., Демчіхіна Є.С., Джужа А.О.

Запропонована методика ґрунтується на поглибленому дослідженні кількісних та якісних характеристик відповідних злочинів, пов’язаних з розповсюдженням у мережі Інтернет порнографічних предметів і творів, що пропагують культ насильства та жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію.

Свідоцтво № 49413 Науковий твір «Методика розслідування злочинів, пов’язаних з умисним знищенням або пошкодженням об’єктів житлово-комунального господарства»

Зареєстровано 31.05.2013

Автори:Чернєй В.В., Чернявський С.С.,Татаров О.Ю., Таран О.В., Вознюк А,А., Юсупов В. В., Олійник Ю.Я., Зінов П.І.

Свідоцтво № 51173 Науковий твір «Методика розслідування злочинів, пов’язаних із заволодінням коштами шляхом утручання у роботу банкоматів»

Зареєстровано 09.09.2013

Автори - Чернєй В.В., Чернявський С.С., Татаров О.Ю., Никифорчук Д.Й., Алєксєєва-Процюк Д.О., Вознюк А.А.

Запропонована методика ґрунтується на поглибленому дослідженні кількісних і якісних характеристик відповідних злочинів, вивченні їх зв’язків соціально-економічним середовищем, системному опрацюванні законодавчих та інших нормативно-правових актів, узагальнених матеріалах практичної діяльності правоохоронних органів, зокрема матеріалів, оприлюднених під час обговорення питання на координаційних нарадах МВС України та Генеральної прокуратури України.

Свідоцтво № 51174 Науковий твір «Методика розслідування злочинів, пов’язаних із знищенням, підробкою або заміною номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу»

Зареєстровано 09.09.2013

Автори: Чернявський С.С., Брисковська О.М., Татаров О.Ю., Весельский В. К., Вознюк А.А., Осауленко О.А., Алєксєєва-Процюк Д.О., Атаманчук В.М.

Запропонована методика ґрунтується на поглибленому дослідженні кількісних та якісних характеристик відповідних злочинів, системному опрацюванні законодавчих та інших нормативно-правових актів, узагальнених матеріалах практичної діяльності правоохоронних органів в умовах реалізації нового КПК України, враховує досвід інших країн та міжнародні стандарти.

Свідоцтво № 52082 Науковий твір «Методика розслідування злочинів,у сфері обігу отруйних і сильнодіючих лікарських засобів»

Зареєстровано: 08.11.2013

Автори – Стрільців О.М.,Арешонков В.В., Вознюк А.А.

Методика ґрунтується на дослідженні проблеми розслідування злочинів у сфері обігу отруйних і сильнодіючих лікарських засобів.

CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X