2012 рік

Свідоцтво №43244 Аудіовізуальний твір «Навчальний фільм «Огляд місця події при розслідуванні крадіжки з транспортного засобу»

Зареєстровано 13.04.2012

Автори – Дивак М.М., Арешонков В.В., Бурлака В.В., Заїка С.О., Курочка В.О., Ластовець І.В., Романюк М.Л., Сизоненко А.С., Удовенко Ж.В., Хільченко С.В., Цицкун М.В.

Огляд місця події злочину є однією з найважливіших першочергових слідчих дій, у процесі якої здійснюється виявлення, аналіз та дослідження об’єктів зі слідами злочину, що мають доказове значення під час розслідування кримінальної справи та встановлення винних осіб. У фільмі продемонстровані дії слідчо-оперативної групи під час реагування на повідомлення про вчинений злочин – крадіжка з автомобіля, тактика дій членів СОГ під час огляду місця події з метою виявлення та закріплення слідів злочину

Свідоцтво № 43246 Аудіовізуальний твір «Навчальний відеофільм «Психоемоційне розвантаження працівників органів внутрішніх справ»

Зареєстровано 13.04.2012

Автори – Дивак М.М., Задніпрянець Є.В., Іванова О.В., Майдіков Ю.Л., Охрімчук О.І.

У навчальному відеофільмі розкривається визначення та особливості психоемоційного стану особового складу. В сюжеті відображений сеанс психоемоційного розвантаження.

Свідоцтво № 43247 Аудіовізуальний твір «Дії військовослужбовців внутрішніх військ МВС України під час охорони громадського порядку»

Зареєстровано 13.04.2012

Автори – Дивак М.М., Гунбін К.Ю., Дзюба В.І., Задніпрянець Є.В., Карлов С.П., Коба О.В., Павлов М.Т.

У відео сюжеті розкривається особливості дій командира військової частини. Детально розповідається про несення служби під час охорони громадського порядку, детальний опис набору речей та документів, які мають бути у патрульного наряду.

Свідоцтво № 43248 Аудіовізуальний твір «Навчальний відеофільм «Насильство в сім’ї»

Зареєстровано 13.04.2012

Автори – Дивак М.М., Галай А.О., Задніпрянець Є.В., Корж-Ікаєва Т.Г., Опалинський Ю.В.

Навчальний відеофільм розроблено для використання під час навчання курсантів, перепідготовки та підвищення кваліфікації дільничими інспекторами міліції при складанні матеріалів за фактами вчинення насильства в сім’ї. Метою є набуття навичок при прибутті на місце сімейного конфлікту, реагування на обставини, що потребують вірного розуміння та дотримання прав та свобод громадян

Свідоцтво № 43249 Аудіовізуальний твір «Навчальний фільм «Огляд місця події при розслідуванні крадіжки з квартири з проникненням на об’єкт»

Зареєстровано 13.04.2012

Автори – Дивак М.М., В.В. Арешонков, Бегма А.П., Бобрик К.Ю., Бурлака В.В., Заїка С.О., Ієрусалимов І.О., Ікаєв А.Р., Пономаренко О.В., Романюк М.Л., Сизоненко А.С.

Огляд місця події злочину є однією з найважливіших першочергових слідчих дій, у процесі якої здійснюється виявлення, аналіз та дослідження об’єктів зі слідами злочину, що мають доказове значення під час розслідування кримінальної справи та встановлення винних осіб. У фільмі продемонстровані загальні положення тактики огляду місця події при вчиненні крадіжки з квартири, дії членів слідчо-оперативної групи по виявленню та закріпленню слідів злочину, а також дії інших учасників, які залучаються до проведення слідчої дії.

Свідоцтво № 43250 Аудіовізуальний твір «Навчальний фільм «Діяльність міліції щодо виявлення та вилучення наркотиків у особи»

Зареєстровано 13.04.2012

Автори – Дивак М.М., Антонюк М.В., Братель С.Г., Галан Н.В., Кротюк А.М., Никифорчук Д.Й., Поливода В.В., Сокуренко В.В., Степанов О.С., Стрільців О.М.

У навчальному фільмі розкривається порядок правомірних дій працівників міліції на повідомлення про факти незаконного обігу наркотиків у громадських місцях. Надається характеристика видів наркотиків, які поширені у незаконному обігу в Україні та порядку огляду наркозалежних осіб працівниками міліції.

Свідоцтво № 43252 Аудіовізуальний твір «Навчальний фільм «Робота керівника ОВС, щодо прийняття управлінських рішень під час організації розкриття злочину»

Зареєстровано 13.04.2012

Автори – Дивак М.М., Андреєв О.О., Ботнаренко О.М., Кириченко В.В., Крицький Д.О., Шакун В.І.

Навчальний фільм на тему “Робота керівника ОВС щодо прийняття управлінських рішень під час організації розкриття злочину” має на меті сприяння трансформації набутих слухачами теоретичних знань з управління ОВС, в здатність ефективно застосовувати здобуті вміння та навички у практичній діяльності. Особливістю навчального фільму є правильне вироблення та прийняття управлінського рішення керівником ОВС в типових оперативно-тактичних ситуаціях, шляхом застосування певної системи знань, прийомів та навичок з організації діяльності ОВС, а саме: аналізу оперативної обстановки, плануванню заходів, щодо покращення криміногенного стану, правильному розподіленні та розстановки сил і засобів, налагодженій взаємодії між відділами та службами, вмінні керівника прийняти правильне і своєчасне управлінське рішення, визначити виконавців та здійснити контроль за виконанням.

Свідоцтво № 43593 Аудіовізуальний твір «Збірка навчально-практичних фільмів «Тактика дій працівників кримінальної міліції та слідчого в типових оперативно-розшукових ситуаціях»

Зареєстровано 03.05.2012

Автори – Дивак М.М., Алексійчук М.М., Герасименко Л.В., Дерев’янко П.В., Ємчук О.І., Кравець В.М., Круглий В.М., Осауленко О.А., Самодін А.В., Симчук А.С., Томма Р.П., Шакун В.І., Шаповал В.М.

Навчальний фільм складається з чотирьох блоків: Блок 1: Фільм 1. «Розшук безвісти зниклих осіб». Блок 2: Фільм 2. «Організація і тактика документування хабарництва підрозділами Державної служби боротьби з економічною злочинністю». Блок 3: Фільм 3 «Захист від нападу та силове затримання озброєного злочинця». Блок 4: Фільм 4 «Кримінально-процесуальний порядок та тактика проведення слідчої дії «Пред’явлення особи для впізнання».

CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X