Свято краси – «Міс академія 2016»

19-05-2016 Переглядів: 418

Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в якийсь інший світ, який буде дарувати тільки усмішку і любов.

18.05.2016 в Національній академії внутрішніх справ пройшов щорічний конкурс краси, ніжності та грації «Міс академія 2016». Тут виступали найталановитіші та красивіші представниці прекрасної половини людства з усіх структурних підрозділів навчального закладу. Дівчата вже мали досвід участі у таких змаганнях. Дванадцять красунь змагалися за титул переможниці. Дівчата співали, танцювали, читали вірші та демонстрували свої таланти. Усі були красиві, оригінальні та достойно представляли свої підрозділи.

Свято краси – «Міс академія 2016»

Свято краси – «Міс академія 2016»

Навчально-науковий інститут № 3 представляли дві конкурсантки – Сторощук Олександра та Купчишина Анжела, які згодом отримали титул «Друга віце-Міс академія 2016» та «Міс Грація», відповідно. Курсанти факультету № 1 участю у конкурсі були задоволені, адже це дозволило їм показати свій талант та спробувати свої сили.

Свято краси – «Міс академія 2016»

На завершення учасниць фіналу привітав перший проректор НАВС Гусарєв Станіслав Дмитрович, який вручив дівчатам грамоти та цінні подарунки.

Свято «Міс академія» завжди було найочікуванішою подією навчального року. Для наших дівчат було великою відповідальністю приймати в ньому участь, тому що вірять у прислів’я «Краса врятує світ, а кохання змінить його на краще»

Сподіваємося, що наступного року свято викличе в нас ті ж емоції, що й тепер!

Антоніна Здрілько
ВСГР ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X