Студенти і курсанти академії удосконалили свій рівень володіння англійської мовою

25-04-2016 Переглядів: 542

Сьогодення нашої країни є вкрай бурхливим та неодноманітним, а із взяттям курсу на європейську інтеграцію воно кидає виклики українському суспільству, а особливо молоді, на яку покладають великі надії у справі розбудови економічно спроможної, могутньої держави, де забезпечуються права людини.

Науковий захід був приурочений до проведення року англійської мови в Україні, що оголошений указом Президента України, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу українців до світових можливостей, забезпечення інтеграції України до європейського простору та підтримки програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку.

Студенти і курсанти академії  удосконалили свій рівень володіння англійської мовою

Слід наголосити, що День англійської мови – це одне зі свят, що святкується кожного року, 23 квітня і відзначається в рамках проведення тижня офіційних мов. Дата його проведення обрана не з проста, адже цього дня народився видатний драматург Вільям Шекспір, твори якого входять в число найбільш цінних зразків літературної спадщини світу.

Тому 19 квітня на факультеті № 2, за підтримки декана Василя Науменка, було проведено круглий стіл з іноземної мови на тему “Англійська мова в юриспруденції”, в якому взяли участь як студенти, так і курсанти нашої академії.

Ініціаторами даного заходу виступили професорсько-викладацький склад кафедри іноземних мов та кафедри гуманітарних та загально-правових дисциплін факультету № 2, а також відділ організації науково-дослідної роботи НАВС.

Модератором заходу став студент факультету, заступник голови наукового товариства Станіслав Бакалінський, який проявив свою ерудованість та хороший рівень знання англійської мови під час виступу на тему “The role of English for legal experts”.

З цікавими та змістовними доповідями виступили курсанти академії: Владислава Школьнікова – “The role of language in the New York City Police Department” та Ростислава Тютюнника – “Actual issues of personal data protection in the social networks”, а також студентка факультету № 2 Орися Закаль – “The role of learning English for mediation in Ukraine”. Їх виступи супроводжувалися мультимедійною презентацією основних тез виступу.

Студенти і курсанти академії  удосконалили свій рівень володіння англійської мовою

Слід зазначити, що в науковому заході взяли участь представники з усіх навчально-наукових інститутів та факультетів академії. Захід став корисним для удосконалення рівня володіння мови та надав можливість учасникам поділитися своїми роздумами щодо необхідності вивчення іноземної мови, а також дізнатися про ефективні методи її вивчення та удосконалення.

Іванна Ткачук,
відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X