Інтернет-технології у професійній діяльності викладача іноземних мов

24-02-2016 Переглядів: 564

За останні роки інновації проникли в усі сфери діяльності людини, а використання інноваційних освітніх технологій в освітньому процесі вищих навчальних закладів стало особливо актуальним у світлі сучасного реформування всієї освітньої системи.

З огляду на це 23 лютого кафедра іноземних мов НАВС провела навчально-методичний семінар на тему «Інноваційні технології навчання іноземних мов професійного спрямування» за участю доктора педагогічних наук, професора кафедри методики викладання іноземних мов й інформаційно-комунікаційних технологій Київського національного лінгвістичного університету Валентини Черниш. Під час семінару обговорювалося питання ефективного застосування інформаційно-комунікаційних технологій, активних та інтерактивних методів і прийомів навчання іноземних мов, комунікативних методик навчання, проблему підвищення мотивації до вивчення мови та багато інших цікавих питань. Тпкож Валентина Василівна мала змогу поділитися своїм практичним досвідом використання новітніх технологій і методів вивчення іноземної мови у своїй професійній діяльності.

Інтернет-технології у професійній діяльності  викладача іноземних мов

З розширенням доступу студентів та курсантів до різноманітних і постійно поновлювальних глобальних іншомовних професійно-орієнтованих інформаційних ресурсів значно зростає роль таких інформаційно-комунікаційних засобів навчання іноземних мов, як Інтернет-ресурси, електронні підручники, спеціальні мультимедійні програми, on-line навчання, case-технології тощо.

Інтернет-технології у професійній діяльності  викладача іноземних мов

За допомогою сучасних інформаційних технологій можуть вирішуватися проблеми навчання іноземної мови у співпраці, а також індивідуалізації та диференціації навчання з урахуванням різних чинників: рівнем володіння іноземною мовою, швидкості її опанування, часових меж, стилю навчання, особистих освітніх потреб і траєкторій навчання тощо.

Інтернет-технології у професійній діяльності  викладача іноземних мов

За результатами проведення навчально-методичного семінару «Інноваційні технології навчання іноземних мов професійного спрямування» буде видано збірник тез доповідей учасників.

Кафедра іноземних мов

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X