Британський досвід у мовній підготовці

23-05-2016 Переглядів: 444

На запрошення Брайтонського мовного центру від 3.02.2016 та за дозволом МВС України від 17.02.2016 № 5622 делегація НАВС у складі: доцента кафедри іноземних мов Соловей М.С. (керівник делегації), старшого викладача цієї ж кафедри Гребінь-Крушельницької Н.Ю., курсантів 1-3 курсів навчально-наукового інституту № 1 рядових поліції Андріяш Є.В., Бонді Н.В., Лозового Р.М., Найди Д.О. та Партевяна А.Р. з 3 до 18 квітня перебувала у службовому відрядженні у м. Брайтоні (Велика Британія).

Британський досвід у мовній підготовці

Мета відрядження – участь у навчальному курсі «Standard English 20» Брайтонського мовного центру задля удосконалення володіння англійською мовою, вивчення фахової термінології, а також покращення загальних знань про Велику Британію, її населення, систему, структуру та завдання поліції, діяльність її окремих підрозділів, досвід взаємодії поліції з населенням та засобами масової інформації, системою підготовки поліцейських кадрів різних рівнів та підвищення кваліфікації персоналу поліції Великобританії.

Британський досвід у мовній підготовці

Навчальний курс проходив у Брайтонському мовному центрі протягом 2 тижнів із застосуванням мультимедійних засобів навчання, а також виїзних екскурсій (зокрема, з відвідуванням міського управління поліції, вивченням особливостей його діяльності та взаємодії з громадою і ЗМІ), зустрічей з представниками місцевих органів влади, які розповідали про історію і сучасність свого міста.

У вільний час представники НАВС відвідали визначні пам’ятки культури Великої Британії у її столиці Лондоні.

Практичне значення відрядження полягає у можливості впровадження досвіду і напрацювань британської сторони у частині мовної підготовки до освітнього процесу галузевих закладів освіти МВС України.

Кафедра іноземних мов

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X