Зустріч з практичним працівником

13-10-2015 Переглядів: 65

Запланованим заходом святкування Дня юриста для курсантів другого курсу, керівництвом Прикарпатського факультету була організована зустріч з начальником Яремчанського МВ УМВС України в Івано-Франківській області підполковником міліції Андрієм Хомином, під час якої розповіли молоді про організаційну структуру відділу, специфіку роботи чергової частини, слідчого відділу, служб і підрозділів міліції громадської безпеки (дільничних інспекторів міліції; патрульної служби; дозвільної системи тощо) в умовах гірської місцевості. Наприкінці зустрічі Андрій Миколайович відповів на усі запитання курсантів, що виникли під час бесіди.

Проведення таких занять-практикумів безперечно сприяє отриманню нових вражень та усвідомленню курсантами про діяльність практичних працівників у комплектуючих підрозділах, необхідність вивчення теоретичних знань з метою їх правильного застосування в практичній діяльності.

Зустрічі досвідчених співробітників з молодим поколінням правоохоронців, однозначно, залишать позитивний слід у формуванні патріотичного духу курсантів, їх прагненню у вдосконаленні професійних навичок для становлення нової демократичної та справедливої правоохоронної системи держави.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X