Зустріч випускників

02-06-2015 Переглядів: 118

Завершення навчання для всіх запам’ятовується як період роздумів про подальшу життєву стежину і суму через прощання із безтурботним життям. Друзі, з якими проходиш усі лабіринти пар і повороти заліково-екзаменаційних сесій, назавжди залишаються у серці. Але, на жаль, у вирі подій з’являється так мало нагод для зустрічей.

Зустріч випускників

Сьогодні ми можемо спілкуватися з сусідом по парті чи однокурсником через соціальні мережі та сайти пошуку людей, що існують у всьому світі, спостерігати за життям колись добре нам знайомих людей через їх фотографії, відео чи статуси. І шукаємо можливості для реальної зустрічі.

30 травня на гостину до рідного Прикарпатського юридичного інституту (нині – Прикарпатського факультету НАВС) злетілися випускники 2000 року. Скільки радощів та емоцій можна було помітити на обличчях дорослих та самодостатніх людей. Випускники пройшлися по аудиторіях, спальних приміщеннях, територією факультету. Вони були приємно вражені тими позитивними змінами, які відбулися за ці роки у зовнішньому вигляді факультету, але, разом з тим, зазначали, що рідний навчальний заклад пам’ятається їм саме таким, яким був у роки їхнього навчання.

Зустріч випускників

Такі зустрічі є можливістю для кожної людини повернутися душею в юнь, до рідної alma mater.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X