Зустріч Словацької делегації з керівництвом НАВС

26-06-2017 Переглядів: 72

Сьогодні мотоциклетний клуб правоохоронних органів Словацької Республіки, який щорічно проводить заїзд «Пам’ятаємо героїв», провів офіційну зустріч з керівництвом Національної академії внутрішніх справ.

Відкриваючи захід ректор академії Володимир Чернєй коротко ознайомив гостей із історією, організаційною структурою, напрямами підготовки фахівців та діяльністю навчального закладу. «Нині в академії створені належні умови для підготовки висококваліфікованих фахівців. Це - молоді, перспективні керівники, потужні науково-педагогічний склад й матеріально-технічна база. Викладачі, слухачі, курсанти академії часто виїздять за межі України для вивчення, обміну й використання набутого за кордоном досвіду у своїй роботі», - зазначив Володимир Васильович.

Зустріч Словацької делегації з керівництвом НАВС фото 1

Одразу після завершення офіційного спілкування, делегація разом з представниками Посольства Словаччини в Україні – офіцером зв’язку МВС Йозефом Янковичем та аташе з питань оборони полковником Іваном Беллою перемістилася до актової зали, де на них чекали курсанти вишу.

Зустріч Словацької делегації з керівництвом НАВС фото 2

Важливо зазначити, що Іван Белла – перший космонавт Словаччини, який є справжнім символом гордості не лише для своїх колег, а й усього словацького народу. Він розповів курсантам про те, як проходила підготовка до польоту, які виснажливі фізичні та психологічні тренування довелося пережити, перш ніж опинитися на борту корабля.

Зустріч Словацької делегації з керівництвом НАВС фото 3

Очільник вишу подякував Івану Беллі за особисту і відверту історію, цікаву і захоплюючу розповідь та наголосив на тому, щоб його подвиг став своєрідним символом для досягнення поставленої мети кожним.

Переконані, що такі зустрічі сприяють патріотичному вихованню молоді, загартуванню у неї сили волі та характеру.

Зустріч Словацької делегації з керівництвом НАВС фото 4

Оксана Чміленко,

відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X