Зустріч керівництва ННІ №3 з випускниками факультету №1

27-05-2016 Переглядів: 86

25 травня у ННІ №3 відбулась робоча зустріч керівництва навчального підрозділу з курсантами випускного курсу факультету №1.

Підґрунтям зазначеного заходу стало проведення у квітні місяці відділенням психологічного забезпечення ВКЗ НАВС анкетування перемінного особового складу випускників академії, а також доручення ректорату від 17.05.2016 (протокол №15) щодо детального аналізу результатів анкетування та проведення роз’яснювальної роботи з актуальних питань, зазначених в анкетах.

Зустріч керівництва ННІ №3 з випускниками факультету №1

Зустріч пройшла у конструктивному діалозі та взаєморозумінні. Спілкуючись із випускниками, директор інституту, полковник поліції Володимир Клачко звернув увагу на ті нагальні питання, які відпрацьовувались у анкетах, а саме: щодо результатів проходження стажування та удосконалення проведення стажування, продовження навчання у магістратурі, обов’язкового відпрацювання 3 років молодими фахівцями після закінчення ВНЗ, пропозицій з удосконалення освітнього процесу та підготовки фахівців у НАВС та подальшого проходження служби в системі МВС тощо.

Заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи полковник поліції Олексій Калюк зосередив увагу курсантів на необхідності якісної підготовки до складання державних іспитів, а також зупинився на питаннях проведення тактико-спеціальних навчань та наставництва у практичних підрозділах.

Хлопці та дівчата висловили свої побажання з проблемних питань, що озвучувались на зустрічі, а також отримали вичерпні відповіді на задані запитання від керівництва інституту.

Елеонора Маковецька, ВСГР

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X