Зустріч із ліквідатором аварії на Чорнобильській АЕС

21-04-2017 Переглядів: 94

Наприкінці квітня, коли відзначаються роковини трагедії на Чорнобильській атомній електростанції, обов’язком всіх наших співвітчизників є згадка про нашу багатостраждальну українську землю, про її народ, опалений вогнем випробувань, про тих, хто загинув, рятуючи світ від ядерної небезпеки, хто сьогодні на собі відчуває біль радіаційного ураження, та про майбутні покоління.

Зустріч із ліквідатором аварії на Чорнобильській АЕС

До курсантів ННІ № 1 зі згадкою про часи 31-літньої давності завітав старший викладач кафедри досудових розслідувань НАВС Анатолій Симчук, який закінчуючи Львівську школи міліції, був зобов’язаний їхати у зону Чорнобильської катастрофи, щоб разом з колегами організовувати евакуацію населення із зони забруднення та забезпечувати громадський порядок.

Зустріч із ліквідатором аварії на Чорнобильській АЕС

Анатолій степанович розповів про подвиги героїв Чорнобиля. Саме вони в перші години після аварії зробили все, щоб приборкати радіоактивне полум’я і врятувати життя іншим. Жертовний приклад ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС має надихати нас в часи будь-яких випробувань долати всі негаразди.

Молодь з увагою слухала старшого наставника, надихаючись подвигом правоохоронців, переконуючи самих себе, що і вони готові у разі необхідності стати на варті порядку, законності та служіння народу України.

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X