Зимовий чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні

16-02-2015 Переглядів: 243

Легка атлетика – олімпійський вид спорту, що включає біг, ходьбу, стрибки і метання. Об'єднує такі дисципліни як бігові види, спортивну ходьбу, технічні види (стрибки і метання), багатоборства, пробіги (біг по шосе) і кроси (біг по пересіченій місцевості).

Зимовий чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні

Основою легкої атлетики є природні рухи людини. Ці заняття сприяють всебічному фізичному розвитку та зміцненню здоров'я людей. Популярність і масовість легкої атлетики пояснюються загальнодоступністю і великою різноманітністю легкоатлетичних вправ, простотою техніки виконання, можливістю варіювати навантаження і проводити заняття в будь-який час року не тільки на спортивних майданчиках, але і в природних умовах.

11 лютого в Сумах проводився зимовий чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів у приміщенні. Участь брали найсильніші атлети нашої країни за право потрапити на чемпіонат Європи, якій відбудеться 5-8 березня у Празі (Чехія). Національна першість стала основним етапом відбору команди.

Зимовий чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні

Представником від Національної академії внутрішніх справ був найбільш підготовлений та найсильніший курсант навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів Владислав Рабчун (205 н.г.).

Боротьба була запеклою та тяжкою, адже стоїть відбір до команди на чемпіонат Європи. Всі суперники ні на хвилину не здавались та показали гідні результати. Хоча бій був не легким ми можемо привітати з перемогою Владислава, який посів почесне І місце на забігу 3000 метрів, та ІІ місце у забігу на 1500 метрів.

Ми вітаємо переможця чемпіонату і від всього особового складу інституту бажаємо не зупинятись у підкоренні нових вершин. Будемо вболівати на чемпіонаті Європи. Успіхів!

Катерина Бурмістренко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X