Зима єднає

09-02-2015 Переглядів: 136

Команда днювального «Підйом», п’ята година ранку, загальний збір на плацу, старшина роздає інвентар.

5 лютого Київ поглинув сніг. Давно так не сніжило…

Зима єднає

Зима – це найкраща пора року. Бо саме зараз можна відчути дружню атмосферу нашого курсантського колективу, турботливу підтримку свого товариша, любов наших дівчат у міцному гарячому чаї, сприяння з боку керівництва інституту, і можна просто повеселитись.

Ось із таким настроєм прокинулись сьогодні курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Національної академії внутрішніх справ.

Охорона громадського порядку, контрольно-пропускний режим, тактичні навчання, вогнева підготовка – це лише частина буднів курсанта. А такі дні, як сьогоднішній, коли є можливість помилуватися чарівними пейзажами, насолодитися милуючою українською зимою, приносять у наше життя усмішки, радість, бажання продовжити розпочату справу.

І керівництво не лишилося осторонь курсантської ініціативи. Начальник факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства підполковник міліції Олексій Мисько стверджує: «Хороший начальник каже не вперед, а за мною!». І особистим прикладом, разом із керівництвом факультету – підполковником міліції Юрієм Єрмаковим та підполковником міліції Романом Рехтою – показав підлеглим, що в здоровому тілі живе здоровий дух!

Зима єднає

Сьогоднішній день, незважаючи на важку фізичну працю, назавжди залишиться у наших серцях! Це день, коли офіцери і курсанти були пліч-о-пліч, коли ми забули про всі проблеми і турботи, а просто насолоджувалися життям!

Зима єднає!

Ірина Скакун,
курсант 3 курсу ФПФПС НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X