Збережемо країну разом!

28-04-2016 Переглядів: 57

27 квітня курсанти навчально-наукового інституту № 3 під керівництвом старшого наукового співробітника Андрія Плаксіна та куратора організації науково-дослідної роботи перемінного складу інституту Олени Шевченко, взяли участь у дискусійному клубі в рамках проекту «ЄС: вибір української молоді» за темою «Угода про асоціацію: які можливості вона відкриває?». Керівник відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні Юргіс Вілчінскас, експерт Ради зовнішньої політики «Українська призма» Мар`яна Кузьо, експерт проекту Представництва ЄС в Україні «Сильніші разом!» Марія Голуб надали учасникам заходу інформацію про ЄС та процеси євроінтеграції України. Участь у дискусійному клубі найкращих експертів у сфері відносин України та ЄС, дозволила глибоко розглянути обговорювану проблему.

Збережемо країну разом!

Під час розгляду питань зазначеної тематики, зауважено, що угода про асоціацію між Україною та ЄС передбачає їхню політичну асоціацію та економічну інтеграцію. Угода про асоціацію являє собою унікальний інструмент для реалізації Україною проголошеного нею європейського вибору. Вона забезпечує підтримання сторонами тісних і тривалих відносин на основі спільних цінностей у повній відповідності до демократичних принципів, верховенства права, належного державного управління, прав і фундаментальних свобод людини. Зрозуміло, що оскільки Україна прагне інтегруватися до Євросоюзу, це означає, насамперед, взяття зобов’язань нею. Це стосується адаптації законодавства ЄС та застосування його на практиці, повагу до цінностей, на яких ґрунтується Союз.

Збережемо країну разом!

У цьому плані належну увагу було приділено представниками академії. Молоді юристи у дискусії зауважили, що для України головним завданням сьогодення є бути сильним партнером для Європейського Союзу. Лише у такому випадку ми зможемо вести рівноправний діалог з міжнародними торговельно-економічними блоками, а тим самим побудувати сильну українську державу. Врахування всієї складності широкого кола соціальних проблем, прагнення їх подолати, а також потреба дати відповідь на глобалізаційні виклики - засади розвитку, що спроможні вивести Україну до числа провідних демократій континенту.

Виходячи з вищезазначеного, невідкладним завданням постає розробка і реалізація зваженої державної політики, спрямованої на розбудову української держави. Ми, як представники державної влади, сприятимемо цьому.

Збережемо країну разом!

Андрій Плаксін, Олена Шевченко, ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X