Збагачення духовної культури особистості

23-02-2015 Переглядів: 93

Період навчання у виші – найважливіший етап соціалізації студента, який полягає у формуванні особистості в умовах соціокультурного простору шляхом засвоєння в ході виховання і навчання загальнокультурного і соціального досвіду. Освіта і виховання у вищому закладі освіти покликані відображати високу мету – формування творчої особистості, здатної до сприйняття інноваційних процесів у суспільстві, використання нових технологій із високою професійною культурою.

Важливими умовами формування гармонійної, розвинутої особистості студента є широке використання у навчальному та виховному процесі різноманітних культурних цінностей з урахуванням національних традицій, освоєння загальнолюдських цінностей світової та національної культури.

Збагачення духовної культури особистості

17 та 18 лютого курсанти та студенти першого курсу Прикарпатського факультету відвідали музей мистецтв Прикарпаття, де мали можливість ознайомитись із постійно діючою виставкою сакрального мистецтва, пам’ятками українського бароко XVII-XVIII століття, а також роботами українського Мікеланджело галицького скульптора XVIII ст. Іоана Георгія Пінзеля. Окрім того, молоді люди ознайомились із найкращими іконними творами XVIII-XX століття з колекції Кафедрального собору Святого Воскресіння м. Івано-Франківська.

17 лютого курсанти третього курсу мали можливість переглянути в Івано-Франківському музичному драматичному театрі імені Івана Франка трагікомедію Марії Ладо «Дуже проста історія», де поринули в найсильніші емоції радості та болю, прагнення жити, плакати, сміятись, які переживали актори на сцені.

18 лютого курсанти 1 та 3 курсів відвідали концерт-реквієм, присвячений пам’яті Небесної сотні, під час якого звучали патріотичні пісні, спогади учасників Революції гідності.

21 лютого курсанти Прикарпатського факультету побували на комедії Алехандро Касона із сумним фіналом «Дерева вмирають стоячи», де знову мали можливість насолодитися неперевершеною грою артистів Івано-Франківського драматичного театру, які зі сцени подавали глядачам бачення доброго і поганого, щирого і фальшивого.

Збагачення духовної культури особистості

Такі форми позаудиторної роботи є досить ефективними у виховному плані молодого покоління і сприяють формуванню естетичного смаку та збагаченню духовної культури особистості.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X