Завершення вступної кампанії

26-06-2015 Переглядів: 87

У цьому році вступна кампанія до юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відбувалась відповідно до наказу МВС України від 31 березня 2015 року № 362. Взяли участь у вступних випробуваннях понад 100 кандидатів на навчання з усіх куточків України.

Завершення вступної кампанії

За результатами випробувань та відповідно до рішення приймальної комісії, наказом Національної академії внутрішніх справ від 26 червня 2015 року № 915 зараховано з 1 вересня 2015 року 86 осіб.

Затамувавши подих, поки ще майбутні ліцеїсти та їхні батьки слухали урочисте оголошення наказу.

З теплими словами до присутніх звернувся ректор Національної академії внутрішніх справ генерал-майор міліції Володимир Чернєй, який привітав кандидатів на навчання з успішним складанням вступних іспитів, подякував за вибір одного із найкращих навчальних закладів України та висловив впевнення, що у майбутньому вони продовжать почесну справу батьків і будуть гідними захисниками закону та порядку, суверенітету та незалежності України.

Завершення вступної кампанії

А далі розпочалася підготовка до нового навчального року… З батьками продовжили спілкуватись директор ліцею Василь Кобко, заступник з навчально-методичної роботи підполковник міліції Світлана Шутенко, які розповіли про особливості організації навчально-виховного процесу, розпорядку дня, правил проживання у гуртожитку, харчування, медичного обслуговування та відповіли на численні питання присутніх.

А в цей час майбутні першокурсники вже приміряли формений одяг та обмінювались новими враженнями.

Приємною несподіванкою для всіх став візит відомого художника М. Кукси, який на добру згадку ліцею подарував чудовий портрет Тараса Шевченка.

Завершення вступної кампанії

Колектив юридичного ліцею щиро вітає нових вихованців із визначною у їх житті подією і з нетерпінням чекає на початок нового навчального року!

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X