Засідання наукового гуртка

20-11-2015 Переглядів: 102

У навчально-науковому інституті підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів НАВС відбулось чергове засідання наукового гуртка з проблем «Трасологічних, балістичних, дактилоскопічних досліджень та холодної зброї». Відповідно до графіку, на засіданні розглядалась тема «Криміналістичне дослідження замків».

Засідання наукового гуртка

Гостем наукового курсантського зібрання був працівник Вибухотехнічного управління Національної поліції України майор поліції Олександр Шмигора, який, до речі, являється випускником магістратури нашого інституту. Він розповів курсантам про особливості роботи Вибухотехнічного підрозділу в нинішніх умовах, навів цікаві приклади із свого практичного досвіду та відповів на численні запитання.

З цікавою доповіддю, що супроводжувалась презентацією виступив старший викладач кафедри Сергій Мендус, який ознайомив учасників з конструктивними особливостями сучасних замків та секретами їх запирання. Не менш актуальна проблематика була порушена у виступі керівника гуртка Юрія Приходька, щодо захисту прав людини у Україні. Зокрема, він зупинився на історичних витоках прийняття 10 грудня 1948 року Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини.

Засідання наукового гуртка

Ґрунтовними та змістовними були також виступи членів наукового гуртка, а саме курсантів Диганича М.В., Рябцева І.В., Ольхова В.В., Пустова Г.О., Палагнюка О.Ю., Чуєнко С.С., Сокура М.О., Ольхова І.В., Андреєва О.О., Гупала Б.В., Андрєєва О.О., Окуня М.І.

Юрій Приходько

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X