Запровадження інституту наставництва

01-03-2017 Переглядів: 108

З метою підтримки згуртованості, яка сприяє спільній творчій праці та набуттю практичного, наукового досвіду серед здобувачів вищої освіти, в ННІ № 1 започатковано інститут наставництва.

Так, 28 лютого старшим науковим співробітником Наталією Цюприк проведено зустріч зі здобувачами ступеня вищої освіти магістра 1-го курсу денної форми навчання, під час якої було обговорено напрями діяльності та координації наставників-магістрів з навчальними групами 2-х та 3-х курсів інституту.

Запровадження інституту наставництва

Майбутні магістри підтримали нововведення та запропонували проводити спільні наукові заходи, різноманітні майстер-класи, тренінги з залученням практичних працівників, творчі зустрічі, вікторини. Також визначились з алгоритмом виконання поставлених перед ними та курсантами завдань.

У доброзичливій атмосфері разом обрали шляхи ефективної співпраці в організації та проведенні таких заходів, а також розробили відповідний план подальшої спільної діяльності, адже така робота приносить не лише моральне задоволення, а й поповнює скарбницю знань всіх її учасників.

ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X