Запрошуємо співробітників НАВС та членів їх родин в щорічну екскурсійно-паломницьку поїздку на Святу Землю

23-05-2017 Переглядів: 116

Запрошуємо співробітників НАВС та членів їх родин в щорічну екскурсійно-паломницьку поїздку на Святу Землю (держава Ізраїль).

Відповідальний за організацію поїздки – настоятель академічних храмів священник Віталій Приходько. Контакти: тел. 050-358-04-96, 067-974-62-90; e-mail: [email protected]

Програма поїздки:

1 день. Переліт Київ – Тель-Авів

Прибуття в аеропорт ім. Бен Гуріона. Зустріч з представником приймаючої сторони. Переїзд до Віфлеєму – міста, де народився Христос. Поселення в отелі. Віфлеєм:храм та печера Різдва Христового. Вечеря і ночівля.

2 день. Єрусалим

Віфлеєм: літургія в храмі Різдва Христового. Сніданок. Виїзд в Єрусалим. Грузинський монастир Хреста. Овеча купіль (Віфезда). Хресний шлях Христа «Віа Долороса». Храм Воскресіння Христового. Поклоніння Животоворящому Гробу Господньому. Вільний час. Повернення до Віфлеєму. Вечеря і ночівля.

3 день. Єрусалим

Сніданок. Виїзд в Єрусалим. Єлеонська гора: оглядова площадка на Єлеонській горі. «Стопочка» - місце Вознесіння Господнього. Спасо-Вознесенський жіночий монастир. Місце обрітення глави пророка Іоанна Предтечі. Гефсиманія: жіночий монастир Марії Магдалини. Храм Успіння Богородиці в погрібальній печері Йосафатової долини. Горненський жіночий монастир в Ейн-Керемі. Вечеря і ночівля в Віфлеємі.

4 день. Віфлеєм, монастирі Юдейської пустелі

Сніданок. Поле пастушків. Юдейська пустеля: Лавра преподобного Савви Освяченого, монастир преподобного Феодосія Кіновіарха. Хеврон: Місце явлення Святої Трійці патріарху Аврааму (якщо дозволить політична ситуація в регіоні). Поселення в отелі в Єрусалимі. Вечеря та відпочинок до 23.00. Виїзд на нічну літургію в Храмі Воскресіння.

5 день. Віфлеєм – Самарія – Єрусалим – Віфлеєм.

О 04.00 Повернення в отель. Відпочинок до 10.00. Сніданок і виїзд у Самарію – першу релігійну столицю Ізраїля. Колодязь праотця Якова (якщо дозволить ситуація у сфері безпеки). Єрусалим: Сіон – храм Успіння Божої Матері на місці будинку апостола Іоанна Богослова. Горниця Таємної Вечері і зішестя Святого Духа. Троїцький собор Руської Духовної місії в Єрусалимі. Повернення в отель. Вечеря і ночівля.

6 день. Єрихон

Сніданок. Монастир преподобного Георгія Хозевіта. Йордан. Омовіння в Віфаварі на місці Хрещення Ісуса Христа. Монастир преподобного Герасима Йорданського. За можливості і за узгодженням для бажаючих – Мертве море. Повернення в отель. Вечеря і ночівля.

7 день. Віфлеєм – Галілея

Сніданок. Виселення з отеля. Переїзд в Галілею. Гора Фавор – місце Преображення Господнього. Православний монастир Преображення. Назарет: церква св. архангела Гавриїла на місці Благовіщення і джерело. Католицька базиліка Благовіщення над оселею Святого Сімейства. Кана Галілейська – місце першого чуда Христового на весіллі. Капернаум (археологічний парк), монастир святого апостола Петра на місці його оселі. Магдала: храм св. Марії Магдалини і омовіння в радонових джерелах. Розміщення в отелі м. Тверія. Вечеря і ночівля.

8 день. Галілея – Тель-Авів – Київ

Сніданок. Виселення з отелю. Хайфа: храм на честь пророка Іллі. Католицький монастир «Стелла Маріс» на місці печери пророка Іллі. Кейсарія (археологічний парк). Переїзд у Яффо. Храм святого апостола Петра та гробниця праведної Тавіфи. Вільний час у старому Яффо і відпочинок на Середземному морі (якщо дозволить час вильоту). Переїзд в аеропорт і відправлення у Київ.

Участь у паломництві: 750 у.о.

Включає:
* авіапереліт Київ –Тель-Авів – Київ;
* розміщення в отелях 3-4* (проживання в 2-3 місних номерах);
* харчування в отелях (сніданок і вечеря)
* страховку;
* трансферы за програмоюю на комфортабельному автобусі;
* супровід гіда.

Не включає:
* чаєві, вхідні квитки у деякі місця відвідування і таксі на Фавор (50 у.о. за всю поїздку).

Запрошуємо співробітників НАВС та членів їх родин в щорічну екскурсійно-паломницьку поїздку на Святу Землю

Віталій Приходько

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X